ABOUT US

Apaja is a social navigation app about public transportation in Jakarta.
It is a one-stop solution for daily and occasional commuters.



WHY US?

  • User-Friendly

    Easy to use, you can search public transportation's navigation from website or mobile app.

  • Travel Fast & Cheap

    You can go rounding Jakarta like an iron, with very cheap cost.

  • Up to Date

    Get real-time train schedule, ETA, and now the station crowdness level here.

  • Rewards

    Get a bunch of points if you being a hero, by help other user to report and improve your city.

OUR BLOG

Seputar Three In One, Si Solusi Kemacetan yang Sudah Berumur 24 tahun
Posted on Tuesday 19th April, 2016
3 in 1

Akhir – akhir ini kembali ramai wacana penghapusan 3 in 1 di Jakarta. FYI, Three in One ini sendiri udah ada sekitar 24 tahun lalu. Dan dari wacana yang ada, pengganti 3 – in – 1 nanti adalah 4 –… Continue Reading

Jalur Pedestrian yang Ideal
Posted on Friday 15th April, 2016
ped way

Sebelum lanjut ke artikelnya, mau nanya nih. Menurut anda semua, pedestrian path atau jalur pejalan kaki yang ideal itu yang kayak gimana sih? Nah, pasti banyak banget versi kan ya. Apaja juga awalnya mau tau kalau jalur pedestrian yang ideal tuh gimana sih. Setelah… Continue Reading

THE TEAM

  • Robin Dutheil

    Founder, Business Development

  • Daisy Darmawati

    Co-Founder, Director

  • Mahari Hadistian

    Data Engineer

  • Rohibun

    System Engineer

Partners

Closing Announcement
We are sorry to announce this is the end of the journey.
Apaja service will be closed on 31st of December 2018.

Thank you for your support

Did You Know?

Loading